Consiliul de Administrație al S. Gospodărie Comunală Valu lui Traian SRL, convocat în data de 28 iunie

Piața Agro-Alimentară din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Piața Agro-Alimentară din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul de Administrație al S. Gospodărie Comunală Valu lui Traian SRL a fost convocat în data de 28 iunie, de la ora 13, la sediul social din incinta pietei Agroalimentare  Valu lui Traian.

Pe ordinea de zi se află următoarele puncte:

Hotararea  nr. 121/ 24.05.2024 ,privind aprobarea situatiilor financiare anuale aferente anului 2023 ale S. „Gospodarie Comunala Valu Lui Traian „SRL si prelungirea perioadei de indeplinire a functiei de director al acestei societati de catre domnul Flesaru Ion.

Hotararea  nr.117 / 24.05.2024 , privind stabilirea unor măsuri cu privire la prelungirea termenului de închiriere pentru unele locuințe sociale;

De asemenea, se va discuta și solicitarea de aprobare a cererilor de suspendare a contractelor de muncă a agenților de pază din unitățile școlare pe perioada vacanței de vară a elevilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*