VIDEO O mașină s-a răsturnat la ieșirea din Valu lui Traian spre Constanța. Nu au fost persoane rănite  

Mașină răsturnată la ieșirea din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Un accident rutier a avut loc, luni dimineața, la ieșirea din Valu lui Traian spre Constanța, după ce o mașină s-a răsturnat.

Autoritățile au fost anunțate că un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului, pe câmp, după sensul giratoriu. La fața locului s-au deplasat un echipaj de ambulanță, un echipaj cu apă și spumă și un echipaj SMURD B.

Conform echipajului Serviciului de Ambulanță ajuns la locul accidentului, nu au existat persoane rănite în urma evenimentului rutier, persoanele aflate în autoturism reușind să iasă singure.

Accidentul s-a produs cel mai probabil din cauza vitezei neadaptate la carosabilul umed.

Acesta este cel de-al doilea accident similar care are loc în zona respectivă în mai puțin de o săptămână.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*