EXCLUSIV Iulia Iurea este noul primar al comunei Valu lui Traian. Ea a câștigat alegerile cu peste 77% dintre voturi, conform numărătorii paralele

Viceprimarul Iulia Iurea. FOTO Mitică Raftu / valureni.ro
Viceprimarul Iulia Iurea. FOTO Mitică Raftu / valureni.ro

Iulia Iurea este noul primar al comunei Valu lui Traian. Candidatul PNL a reușit să obțină un scor foarte bun – peste 77%.

Clasamentul, calculat de jurnaliștii Valureni.ro, conform numărătorii paralele stă astfel:

1. Iulia Iurea (PNL): 77.66%
2. Cristina Rizea (PSD): 16.12%
3. Șerban Cristian Bogdan (AUR): 6.20%
“Le mulțumesc valurenilor pentru încrederea acordată, îi mulțumesc domnului Florin Mitroi pentru tot ce am învățat! Pentru mine, orice promisiune este un jurământ! Rezultatele votului mă responsabilizează și mă motivează să mă dedic și să muncesc mai mult pentru continuarea dezvoltării acestei localități”, a declarat, în exclusivitate pentru valureni.ro, Iulia Iurea. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Florin Mitroi a câștigat Consiliul Județean Constanța, cu aproape 40%, conform rezultatelor parțiale – CTnews

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*