Jandarmii constănțeni au capturat un șarpe de 1 metru lungime într-o locuință din Valu lui Traian

Șarpe îndepărtat de jandarmi. FOTO Jandarmeria Constanța

Luni, 10.06.2024, jandarmii constănțeni au răspuns unui apel la numărul unic de urgență 112, care semnala prezențe unui șarpe într-o locuință din localitatea Valu lui Traian.

Echipajul de intervenție al jandarmeriei a ajuns rapid la fața locului și a reușit să localizeze și să captureze șarpele.

Șarpele a fost eliberat în mediul său natural, fără a prezenta niciun pericol pentru cetățeni.

„Recomandăm cetățenilor să solicite sprijinul jandarmilor în astfel de situații și să nu încerce să intervină singuri. Manipularea necorespunzătoare a șerpilor sau a altor animale sălbatice poate duce la incidente neplăcute” – Jandarmeria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*