FOTO Accident grav la ieșire din Constanța către Valu lui Traian. Două persoane, prinse între fiarele contorsionate

Accident grav pe drumul Constanța - Valu lui Traian. FOTO IPJ Constanța
Accident gAccident grav pe drumul Constanța - Valu lui Traian. FOTO IPJ Constanțarav pe drumul Constanța - Valu lui Traian. FOTO IPJ Constanța

Un teribil accident rutier a avut loc miercuri, 26 septembrie, cu puțin timp înainte de ora 16.30. Un șofer care a încercat să întoarcă peste linia dublă continuă a fost lovit de un alt autoturism care circula regulamentar.

Oamenii legii spun că un bărbat de 70 ani a condus autoturismul marca Skoda Octavia, pe DN 3, banda a I-a, dinspre Constanţa către Valu lui Traian. Șoferul a trecut de autostradă și atunci când a depșit zona de parapet de beton a încercat să vireze la stânga peste linia dublă continuă. El nu s-a asigurat, așa că a tăiat calea unui alt șofer, aflat la volanul unui Hyunday Santa Fe. Cel de-al doilea șofer, un bărbat de 68 ani conducea regulamentar.

În urma accidentului a rezultat vătămarea gravă a conducătorului auto de la Skoda, precum şi rănirea uşoară a unei femei de 68 ani, pasagera locului dreapta faţă din autoturismul Hyundai.

Impactul a făcut ca drumul Constanța – Valu lui Traian să fie blocat pe toate cele patru benzi de circulație. Coada de autoturisme a ajuns pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța până după intersecția cu bulevardul Aurel Vlaicu.

Revenim cu amănunte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*