FOTO Accident grav la ieșire din Constanța către Valu lui Traian. Două persoane, prinse între fiarele contorsionate

Accident grav pe drumul Constanța - Valu lui Traian. FOTO IPJ Constanța
Accident gAccident grav pe drumul Constanța - Valu lui Traian. FOTO IPJ Constanțarav pe drumul Constanța - Valu lui Traian. FOTO IPJ Constanța

Un teribil accident rutier a avut loc miercuri, 26 septembrie, cu puțin timp înainte de ora 16.30. Un șofer care a încercat să întoarcă peste linia dublă continuă a fost lovit de un alt autoturism care circula regulamentar.

Oamenii legii spun că un bărbat de 70 ani a condus autoturismul marca Skoda Octavia, pe DN 3, banda a I-a, dinspre Constanţa către Valu lui Traian. Șoferul a trecut de autostradă și atunci când a depșit zona de parapet de beton a încercat să vireze la stânga peste linia dublă continuă. El nu s-a asigurat, așa că a tăiat calea unui alt șofer, aflat la volanul unui Hyunday Santa Fe. Cel de-al doilea șofer, un bărbat de 68 ani conducea regulamentar.

În urma accidentului a rezultat vătămarea gravă a conducătorului auto de la Skoda, precum şi rănirea uşoară a unei femei de 68 ani, pasagera locului dreapta faţă din autoturismul Hyundai.

Impactul a făcut ca drumul Constanța – Valu lui Traian să fie blocat pe toate cele patru benzi de circulație. Coada de autoturisme a ajuns pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanța până după intersecția cu bulevardul Aurel Vlaicu.

Revenim cu amănunte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*