Un vălurean a fost condamnat pentru evaziune fiscală. Bărbatul va petrece 4 ani în spatele gratiilor

Penitenciarul Poarta Albă. FOTO Cătălin Schipor
Penitenciarul Poarta Albă. FOTO Cătălin Schipor

Un bărbat de 40 ani din Valu lui Traian a fost condamnat la 4 ani de închisoare. Decizia magistraților de la Tribunalul Constanța vine în urma dosarului de evaziune fiscală instrumentat pe numele lui Tache D.

Cu toate că a fost pronunțată condamnarea, identificarea bărbatului a căzut în sarcina jandarmilor de la Gruparea Mobilă Constanța. Aceștia l-au identificat pe individ și l-au dus la Penitenciarul Poarta Albă pentru ispășirea pedepsei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*