Valu lui Traian merită mai Mult! Manifestul Valureni.ro – primul proiect de Hyper-Local News din România

Adrian Boioglu - editorial
Adrian Boioglu - editorial

Da, Vălurenii sunt locuitorii din Valu lui Traian, comuna din județul Constanța care este aleasă de tot mai mulți “orășeni” drept zona unde să-și facă o casă sau o familie. Chiar dacă numele de Vălureni a fost “inventat” de Adrian Boioglu și ulterior folosit pentru a ilustra titlul acestei publicații. De ce? Pentru că această publicație este creată pentru vălureni, pentru oamenii care s-au născut sau s-au mutat în Valu lui Traian, pentru cei care trăiesc, muncesc și se bucură de tot ceea ce înseamnă această comună.

Comuna s-a dezvoltat mult în ultimii ani și, odată cu dezvoltarea și mutarea tot mai multor constănțeni, Valu lui Traian a devenit și un loc unde oamenii sunt citiți și au pretenții mai mari de la tot.

Eu cred că Valu lui Traian chiar Merită mai Mult! Tocmai de aceea am înființat valureni.ro – prima publicație hyper-locală din România.

Hyper-Local News sau Hyper-Local Media poate fi definită drept mass-media făcută la un nivel foarte nișat. Iar Valu lui Traian este prima comună din România care are un portal de știri și reportaje doar al ei. Da, există publicații care acordă 1-4 pagini diferitelor comune periodic, dar nimeni nu a gândit și creat un proiect de hyper-local news în România.

Ce o să citești pe valureni.ro? În primul rând știri și reportaje despre oamenii de aici sau care îi privesc pe cei care locuiesc în Valu lui Traian. Vor fi informații de utilitate publică, din domeniul social, eveniment, sport, sănătate, anunțuri, economic și, de ce nu – administrație și politică.

Pe valureni.ro nu vei vedea atacuri la persoană, manelisme, horoscop și mondenități, dar vei vedea ocazional și anchete, dezbateri și subiectele fierbinți ale urbei, fie că ne plac sau nu. Articolele sunt scrise echilibrat și respectă toate regulile jurnalismului modern. Asta și pentru că din Redacție fac parte jurnaliști și oameni e marketing cu experiență de peste 19 ani.

Valureni.ro face parte din portofoliul Agenției de Marketing CityDigital, alături de publicații de succes precum Constanța NEWS, Tulcea NEWS sau GoNEXT.

Vă invităm să ne fiți alături și pe Pagina de Facebook Valureni sau pe Grupul de Facebook Valureni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*