FOTO Cadrele didactice de la Grădinița numărul 1 Valu lui Traian și părinții copiilor au donat alimente pentru un centru de îngrijire

Alimente donate unui centru de îngrijire. FOTO Grădinița nr 1 Valu lui Traian

Cadrele didactice de la Grădinița numărul 1 Valu lui Traian și părinții copiilor au donat alimente pentru un centru de îngrijire din comuna Poarta Albă.

Grădinița cu Program Prelungit Nr.1 Valu lui Traian  coordonată de directorul Miluța Ursu a participat la activitatea ,,O faptă bună pot să fac” din cadrul proiectului local  Strategia Națională de Acțiune Comunitară (S.N.A.C )  desfășurat în anul școlar 2021-2022, coordonat de Georgiana Leancă.

Astfel, părinții preșcolarilor împreună cu cadrele didactice din unitate au donat produse alimentare (zahăr, ulei, făină) Centrului de îngrijire și asistență Poarta Albă, coordonat de Cătălin Țuțuianu. Miercuri, 17 noiembrie, toate produsele alimentare strânse au fost distribuite cu mașina către Centrul de Îngrijire și Asistență.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*