Primăria Valu lui Traian a lansat o campanie de strângere de ajutoare pentru Turcia

Centrul administrativ al comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Centrul administrativ al comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Valu lui Traian a lansat o campanie de strângere de ajutoare pentru Turcia, punctul de colectare fiind la Piața Agroalimentară.

Primăria Valu este alături de comunitatea musulmană!

Cine dorește să dea o mână de ajutor celor rămași fără adăpost în Turcia în urma cutremurului? Au nevoie de lucrurile de mai jos, atenție toate noi, pentru că legislația Turciei nu permite donarea de lucruri second-hand. Oamenii nu au apă, nici utilități, deci la alimente doar conserve. Vremea este foarte umedă și rece, deci totul trebuie ambalat în cutii de carton dublate la interior cu saci de gunoi ca protecție. Transportul pleacă sâmbătă, deci cine dorește e rugat să se mobilizeze repede. Punctul de colectare este la Piața Agroalimentară din localitate, în fiecare zi, între orele 7:30 – 15:30. Persoana de contact este dna Cristina Popa”, a transmis Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*