Rețele Electrice Dobrogea întrerupe curentul pe mai multe străzi din Valu lui Traian luni, 17 iunie, 2024

Drumul Național / Calea Dobrogei din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Drumul Național / Calea Dobrogei din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Rețele Electrice Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare.

“Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, au trasmis reprezentanții companiei.

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții:

Localitatea Valu lui Traian, cu străzile: Calea Dobrogei (parțial), Vasile Alexandri, Tudor Vladimirescu, I. C. Brătianu şi Liviu Rebreanu – ȋntrerupere totală.

Energia electrică va fi întreruptă luni, 17 iunie, între orele 9.00 și 17.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*