FOTO Un vălurean de 23 ani s-a urcat băut la volan și a plonjat cu mașina pe calea ferată

Mașina a ajuns pe calea ferată la Valu lui Traian. FOTO IPJ Constanța
Mașina a ajuns pe calea ferată la Valu lui Traian. FOTO IPJ Constanța

Aventura de șofer beat a unui tânăr din Valu lui Traian s-a încheiat noaptea trecută pe calea ferată.

Incidentul a avut loc în jurul orei 2.30, atunci când polițiștii din Valu lui Traian au fost sesizați despre faptul că un autoturism s-a răsturnat pe terasamentul căii ferate, în apropierea pieței agroalimentare.

În urma cercetarilor, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul neatenției în conducere, șoferul, în vârstă de 23 de ani a intrat in coliziune cu un autoturism parcat, după care a fost proiectat pe terasamentul de cale ferată.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,75 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*