Consilierii din Valu lui Traian, convocați în ședința lunii aprilie. Bugetul local și finanțările neramburasible intră la vot

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Ședința ordinară de Consilu Local de la Valu lui Traian a fost convocată pentru 15 aprilie 2019, începând cu ora 12.00. Pe ordinea de zi au intrat 17 proiecte, toate propuse de primarul Florin Mitroi, cu excepția unui singur proiect care este semnat de Cadîr Turgai.

Iată lista celor mai importante sau interesante proiecte de hotărâri.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea BUGETULUI LOCAL pe anul 2019.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului pentru acordarea de finanţări nerambursabile pe anul 2019.

7. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea anexelor nr.2 şi nr.3 la H.C.L. nr.360/ 11.12.2018 privind aprobarea PROGRAMULUI DE ACHIZIŢII şi a STRATEGIEI de ACHIZIŢIE PUBLICĂ, pentru anul 2019, cu modificările şi completările ulterioare.

8. Proiect de hotărâre pentru modificarea art.1 din H.C.L. nr.90/28.02.2019 privind aprobarea finanţării din bugetul local pe anul 2019 a proiectelor sportive ce vor fi implementate de Asociaţia Sportivă „VOINŢA” Valu lui Traian.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării, prin licitatie, a unor suprafeţe de teren intravilan ce fac parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian, în vederea construirii de locuinţe proprietate personală (lot 92 zona Afumati, loturi str. Canalului, loturi zona F etc.)

11. Proiect de hotărâre privind atribuirea unor loturi de teren în folosinţă gratuită către tinerii sub 35 de ani în vederea construirii de locuinţă proprietate personală, în condiţiile Legii nr.15/2003.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanţării din bugetul local pe anul 2018 a cheltuielilor ce se vor efectua cu organizarea activităţilor specifice luptelor tătărăşti (KÜREŞ) în data de 01.05.2019

13. Proiect de hotărâre privind însuşirea raportului Societății ”GOSPODĂRIE COMUNALĂ VALU LUI TRAIAN”S.R.L. privind realizarea indicatorilor economico-financiari pe anul 2018 şi aprobarea indicatorilor economico- financiari şi de performanţă ale Societății ”GOSPODĂRIE COMUNALĂ VALU LUI TRAIAN”S.R.L. pe anul 2019

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea situațiilor financiare anuale aferente anului 2018 ale S”GOSPODĂRIE COMUNALĂ VALU LUI TRAIAN”SRL, aprobarea descărcării de gestiune a directorului şi a membrilor CA, precum și prelungirea perioadei de îndeplinire a funcției de director al acestei societăți de către domnul Fleșaru Ion.

17. Proiect de hotărâre privind aprobarea încredințarii directe a contractului de achiziţie servicii de pulverizare aeriană, dezinsecţie în comună.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*