Primăria Valu lui Traian angajează o firmă privată pentru patrulări pe timp de noapte

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Poliția Locală nu mai este este singura instituție care are grijă de obiectivele din Valu lui Traian. Primăria a decis să apeleze la serviciile unei firme private de pază pentru paza obiectivelor locale.

Astfel, Primăria Valu lui Traian a demarat o achiziție de servicii prin cumpărare directă. Administrația locală căuta “servicii de patrulare cu echipaje mobile de intervenție în perimetrul comunei Valu lui Traian”. Condițiile erau și ele destul de specifice. Echipajul mobil avea de făcut câte două patrulări în fiecare noapte, de la miezul nopții până la ora 4.00.

Prețul maximal propus cerut de Primărie este de 34.800 lei pe an.

Ofertantul a fost compania ZIP Escort SRL din Constanța.

Acesta nu este singura măsură luată de administrația locală pentru intensificarea protecției obiectivelor. Primăria Valu lui Traian a mai cheltuit și 6142 lei pentru instalarea unor camere de supraveghere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*