FOTO VIDEO Accident rutier în Valu lui Traian. O mașină a rămas fără o roată după ce șoferul s-a speriat de un TIR

Accident la Valu lui Traian. FOTO Cristina Niță
Accident la Valu lui Traian. FOTO Cristina Niță

O clipă de neatenție a unui conducător auto a fost suficientă pentru ca două mașini să fie avariate.

Accidentul s-a produs pe 10 mai 2019, în jurul orei 14.30, pe Calea Dobrogei, în apropierea primei bariere dinspre Constanța. Potrivit martorilor la eveniment, autoturismul Opel se afla în staționare atunci când a fost lovit de un conducător auto aflat la volanul unei Dacii. Conducătorul auto, aflat la volanul mașinii cu numărul CT 14 NAE, s-a speriat de un TIR care venea cu viteză mare din spate și a tras dreapta de volan. El a intrat în plin în OPEL-ul aflat pe marginea drumului.

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul Dacia a rămas fără o roată. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*