Ședință de Consiliu Local la Valu lui Traian. Aleșii decid cum vor fi împărțiți banii din bugetul local

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Consilierii locali din Valu lui Traian au fost convocați pe 10 mai, începând cu ora 12.00 la șadința ordinară a acestei luni. Pe ordinea de zi au fost înscrise 9 proiecte, toate inițiate de primarul Florin Mitroi.

Iată cele mai importante proiecte:

3. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea anexei nr.2 la H.C.L. nr.360/ 11.12.2018 privind aprobarea PROGRAMULUI DE ACHIZIŢII şi a STRATEGIEI de ACHIZIŢIE PUBLICĂ, pentru anul 2019, cu modificările şi completările ulterioare.

4. Proiect de hotărâre aprobarea finanţării din bugetul local pe anul 2019, a cheltuielilor ce se vor efectua pentru realizarea unei acţiuni culturale organizată de Parohiile ortodoxe de pe raza comunei Valu lui Traian, cu deplasarea la Mănăstirea Dumbrăveni în data de 11.05.2019.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării unor ajutoare de urgenţă.

6. Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului Local pentru vânzarea unor construcţii realizate pe terenuri atribuite în folosinţă gratuită .

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea/respingerea acordării unui termen în vederea eliberării unor autorizaţii de construire.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea încredințarii directe a contractului de achiziţie diverse imprimate.

9. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea H.C.L. nr.347/14.11.2019 privind aprobarea contractării unei finanţări rambursabile interne în valoare totală de 7.149.254,46 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*