Concurs de educație rutieră la Școala Gimnazială 1 din Valu lui Traian

Trecere de pietoni lângă Școala din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Trecere de pietoni lângă Școala din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Școlarii din Valu lui Traian își vor pune la încercare cunoștințele în materie de Educație Rutieră. Pe 11 mai 2019, la ora 9.30 debutează concursul “Cunosc Regulile de Circulație, Deci Exist”.

Potrivit Directorului Școlii Gimnaziale nr. 1 din Valu lui Traian, Profesorul Lavinia-Paula Robe, aceasta este cea de a a 3-a ediție a concursului, iar activitățile sunt programate să dureze trei ore și jumătate.

După sosirea participanților va avea loc desfășurarea probei teoretice. Concurenții au la dispoziție doar o jumătate de oră. O scurtă pauză îi desparte de desfășurarea probei practice care va dura o oră și jumătate.

La ora 12.30 a fost programată festivitatea de premiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*