“Generozitatea se naște din educație”. Colectă de alimente și produse de igienă la Școala nr. 1 din Valu lui Traian

Școala Gimnazială nr. 1 din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Școala Gimnazială nr. 1 din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Modulul familial “Casa Chara” din Valu lui Traian este locul unde cresc șapte fete. Ele provin din familii dezorganizate ale căror copii au fost preluați de Direcția pentru Protecția Copilului Constanța.

La Școala 1 Valu lui Traian este organizată vineri, 5 octombrie 2018, o colectă pentru aceste fete.

“Generozitatea se naște din educație!”, așa își începe profesorul Mirela Florea mesajul pentru elevi și părinți.

Vălurenii sunt invitați să aducă la școală fructe, legume, alimente ambalate, produse de igienă (detergenți, săpun sau șampon) pentru elevele care locuiesc în Modulul familial “Casa Chara” din Valu lui Traian.

“Vă așteptăm să le umplem cămara fetelor!”, mai spune profesorul Mirela Florea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*