Un vălurean a condus mașina după ce a băut, a făcut accident și a fost prins de polițiștii constănțeni

Drumul Național / Calea Dobrogei din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Drumul Național / Calea Dobrogei din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

A crezut că poate să consume alcool și să se urce la volan. Drumul spre Constanța al unui vălurean a fost oprit de controlul oamenilor legii.

Polițiștii constănțeni din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat în vârstă de 36 ani care conducea pe DN3. Individul se afla sub influența băuturilor alcoolice atunci când a fost implicat într-un accident.

Anchetatorii și-au dat seama imediat că au de a face cu un șofer băut, așa că l-au condus la spital pentru a i se recolta probele biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Din fericire, accidentul produs de vălurean s-a soldat doar cu pagube materiale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*