Screening GRATUIT pentru afecțiunile digestive la Ovidius Clinical Hospital

Ovidius Clinical Hospital
Ovidius Clinical Hospital

Ovidius Clinical Hospital a demarat Campania de screening pentru problemele digestive. Astfel, orice pacient care are asigurare medicală poate să beneficieze, la OCH, de o endoscopie digestivă superioară sau inferioară în mod Gratuit.

Acest screening este necesar pentru depistarea cancerului colorectal și esogastric, iar pacienții au nevoie doar de o trimitere de la medical de familie, cardul de sănătate și cartea de identitate.

“Este vorba despre un screening adresat tuturor pacienților, mai ales celor de vârsta a două și a treia pentru diagnosticul precoce al cancerului gastric, prin endoscopie digestivă superioară, dar și a cancerului colorectal, prin endoscopia digestivă inferioară”, a declarant dr. Raluca Caraivan, medic specialist gastroenterologie la Ovidius Clinical Hospital.

Investigațiile realizate la Ovidius Clinical Hospital au marele avantaj al primirii unui rezultat pe loc. Specialiștii de la OCH pot chiar să ofere recomandări în funcție de acest rezultat. Ulterior, pacienții pot să continue investigațiile și să beneficieze de un consult chirurgical sau oncologic.

Ovidius Clinical Hospital este cel mai mare spital privat din județul Constanța. Pacienții pot să găsească aici toata gama de investigații pentru depistarea afecțiunilor digestive, dar și tratamente medicale sau chirurgicale.

Specialiștii OCH te așteaptă cu Informații și programări la telefon: 0241 480 400 / E-mail: office@ovidius-ch.ro sau pe www.Ovidius-CH.ro.

Comunicarea acestui program este asigurată de Agenția de Comunicare și Marketing “CityDigital” Constanța.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*