Grădinița cu program normal numărul 2 Valu lui Traian suplimentează locurile cu două grupe de preșcolari la program prelungit

Gradinita cu program normal nr2 Valu lui Traian, FOTO GPN
Gradinita cu program normal nr2 Valu lui Traian, FOTO GPN

Grădinița cu program normal numărul 2 Valu lui Traian a anunțat că suplimentează locurile cu două grupe de preșcolari la program prelungit.

Grădinița a transmis pe pagina sa de Facebook că în contextul epidemiologic actual, grădinița va funcționa în sistem hibrid (jumătate de grup în sală și cealaltă online, urmând să se rotească la fiecare două săptămâni).

Luni, 14 septembrie, părinții sunt invitați la o întâlnire care va avea loc în curtea grădiniței după următorul program:

Grupa mare – “Veverițele” – ora 8.00

Grupa mică – “Ursuleții năzdrăvani” – 8.45

Grupa mijlocie – “Iepurașii” – 9.30

Grupa mică – “Gărgărițele” – 10.20

Grupa mijlocie “Albinuțele” – 11.00

Grupa mare “Fluturașilor” – 11.40

Grupa program prelungit – grupa mică“Veverița Rița” – 12.05

Grupa cu program prelungit – grupa mare “Arici pogonici” – 12.50

Cine dorește înscrierea copilului la program prelungit este așteptat cu dosarul. Pentru programul prelungit au prioritate copiii deja înscriși.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*