Florin Mitroi: “Urez elevilor și preșcolarilor noroc în nou an și mai ales sănătate”

Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, a transmis un mesaj cu ocazia deschiderii noului an școlar, spunând că nu poate fi alături de elevi pe data de 14 septembrie din cauza pandemiei, dar le urează noroc și sănătate.

Florin Mitroi a mai spus pe pagina sa de Facebook, că elevii au la dispoziție în anul de învățământ un nou etaj al școlii gimaziale numărul 2, o sală de sport tot acolo și o grădiniță nouă în Valea Seacă.

“Luni revin la școli și grădinițe elevii și preșcolarii. Din păcate, din cauza pandemiei, anul acesta nu le pot fi alături în prima zi de școala/grădiniță. Le urez totuși noroc în noul an și mai ales sănătate. E o mare satisfacție pentru mine că anul acesta ei au la dispoziție un nou etaj al școlii gimnaziale nr 2, o sală de sport tot acolo și o grădiniță nou nouță cu orar prelungit la Valea Seacă. Să vă bucurați de ele și…succes!”, a afirmat Florin Mitroi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*