FOTO Bătrân din Valu lui Traian dispărut de acasă. El este căutat de Poliție, autorități și localnici

Căutări ale unui bărbat din Valu lui Traian, dispărut de acasă. FOTO Primăria Valu lui Traian.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Florea Mirciu, de 69 de ani, din localitatea Valu lui Traian.

La data de 11 septembrie, acesta a părăsit în mod voluntar domiciliul, fără a reveni până în prezent.

El are o înălţime 1,65 m., greutate 65-70 de kilograme, fața rotundă, ochi căprui, păr alb. Bărbatul utilizează un baston pentru a se putea deplasa.

La data plecării, bărbatul purta pantaloni lungi de culoare gri închis și pulover gri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Postul de Poliție Valu lui Traian, tel. 0241/231.007 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611364.

Primăria și Poliția Locală s-au mobilizat sâmbătă pentru a-l căuta astăzi pe bătrân după ce familia și apropiații l-au căutat vineri după amiază și asearaă. La căutări a participat inclusiv primarul comunei, Florin Mitroi.

Primăria Valu lui Traian a anunțat că în urma căutărilor si verificarilor s-a stabilit că bâtrânul a plecat din comună și a ajuns în Gara Constanța. Autoritățile din municipiu continuă acțiunea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*