Incendiu la o casă de pe Calea Dobrogei din Valu lui Traian. Un bărbat cu arsuri a fost transportat la spital

Incendiul a cuprins locuința. FOTO ARHIVĂ - Imagine cu caracter ilustrativ
Incendiul a cuprins locuința. FOTO ARHIVĂ - Imagine cu caracter ilustrativ

Un scurt circuit electric a fost cauza unui incendiu care a izbucnit în noaptea de 28 spre 29 august în Valu lui Traian. Pompierii militari au fost solicitați după ora 4.00 a dimineții să intervină pe Calea Dobrogei, la numărul 328.

11 pompieri din cadrul Detașamentului Palas, cu două autospeciale, s-au deplasat în cel mai scurt timp la adresa indicată de cei care au sunat la numărul de urgență 112.

Focul a distrus în întregime o anexă gospodărească de aproximativ 30 metri pătrați, dar și bunurile din interior.

Pompierii au reușit să salveze un bărbat cu arsuri de gradul 1. Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul de Urgență Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*