Încep lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere pe mai multe străzi din Valu lui Traian

Utilajele de asfaltare a drumurilor. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Utilajele de asfaltare a drumurilor. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primăria Valu lui Traian au anunțat faptul că, astăzi, 25 iunie 2020, s-a emis ordinul de începere pentru proiectul “Modernizare infrastructură rutieră“.

Acesta intră în lucru mâine și cuprinde străzile Stadion, Mircea cel Bătrân, C-tin Pariano, Transilvaniei, Viitorului, Teiului, Garoafei, Poiana, Mareșal Averescu, Noua, Avram Iancu, Basarabi, Bisericii, Prieteniei, Plugarilor, Cretoiu.

Pe strada Crețoiu va intra în lucrări de modernizare numai după ce RAJA Constanța finalizează lucrările de introducere canalizare și efectuare racorduri în cartier.

Valoarea totală a contractului este de 5.167.000 lei fără TVA, ce provin din fonduri europene, iar termenul de finalizare a execuției este în luna octombrie 2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*