Primaria Valu lui Traian face apel la cetăţeni să vină la sediu doar pentru probleme ce nu pot fi rezolvate online

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

În contextul în care există deja trei primării din judeţul Constanța cu angajaţi diagnosticaţi ca fiind infectaţi cu SARS-COV-2, Primăria Valul lui Traian face, din nou, apel la cetăţeni să vină la sediul primăriei doar pentru problemele ce nu pot fi rezolvate online.

De asemenea, taxele și impozitele locale se pot face pe ghişeul.ro, iar prin intermediul adresei de e-mail primar@valu-lui-traian.ro se poate elibera orice fel de document în format electronic.

“Suntem aici pentru dvs, ajutaţi-ne să protejăm întreaga comunitate”, spun reprezentanții Primăriei Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*