Investiții la secția exterioară Valu lui Traian a Penitenciarului Poarta Albă

Penitenciarul Poarta Albă. FOTO Cătălin Schipor
Penitenciarul Poarta Albă. FOTO Cătălin Schipor

Consiliul Tehnico-Economic al Administrației Naționale a Penitenciarelor a avizat Studiul de fezabilitate privind obiectivul de investiții „Complex Corecțional – Penitenciar Constanța-Poarta Albă, Secția exterioară Valu lui Traian”, studiu realizat de proiectantul general S.C. Kat Concept Design SRL.

Obiectivul de investiții presupune construirea unui pavilion nou cu 80 de locuri de cazare pentru deținuți și un pavilion multifuncțional ce va deservi activităților Serviciului de Probațiune Constanța.

Lucrările de construcție, ce vor îmbunătăți atât infrastructura, cât și capacitatea instituțională ale sistemelor penitenciar și de probațiune, sunt estimate la o valoare totală de 1.224.792,35 euro și vor fi derulate pe o perioadă de 24 luni.

Investiția este prevăzută în cadrul proiectului “Îmbunătățirea serviciilor corecționale din România prin implementarea principiului normalității – 4NORM-ality”, finanțat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021, programul “Justiție”, implementat de către Administrația Națională a Penitenciarelor, în calitate de promotor de proiect, și în care Penitenciarul Constanța-Poarta Albă are rolul de partener.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*