Ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian pe 10 noiembre. Trei proiecte de hotărâre se află pe ordinea de zi

Primăria Valu lui Traian
Primăria Valu lui Traian. FOTO Arhivă

O ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Valu lui Traian a fost programată pentru data de 10 noiembrie, iar pe ordinea de zi se află trei proiecte de hotărâre.

Primarul Florin Mitroi convoacă şedinţă  extraordinară de îndată  a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, în data de  10 noiembrie, ora 10.30. Evenimentul va avea loc în sala  de şedinţe  a  Consiliului Local, cu respectarea măsurilor  ce se impun  pentru protecţia şi prevenirea transmiterii  virusului SARS CoV 2.

Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte de hotărâre:

1.Proiect de hotărâre privind  aprobarea proiectului : „Îmbunătățirea infrastructurii TIC destinată educației la nivelul unităților școlare din Comuna Valu lui Traian, în scopul îmbunătățirii procesului de E-Educație și reducerii riscurilor de infectare a elevilor cu coronavirusul SARS-CoV-2”, Cod SMIS 144602  și a cheltuielilor legate de proiect.

Iniţiator- primar  Mitroi  Florin

2.Proiect de hotărâre privind  aprobarea  cuantumului  bursei  de  ajutor  social ce  se  va  acorda în  cursul  anului  şcolar 2020-2021, elevilor  din  unităţile  de  învăţământ  preuniversitar  de  stat  de  pe  raza  comunei  Valu lui Traian.

Iniţiator- primar Florin  Mitroi

3.Proiect de hotărâre privind  aprobarea  cuantumului  bursei  de merit  ce  se  va  acorda în  cursul  anului  şcolar 2020-2021, precum  şi  a  numărului  total  de  burse de merit  ce  se  vor  acorda în  semestrul  I, elevilor  din  unităţile  de  învăţământ  preuniversitar  de  stat  de  pe  raza  comunei  Valu lui Traian.

Iniţiator- primar Florin  Mitroi

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*