Șofer băut, prins de polițiști pe o stradă din Valu lui Traian

Mașină de Poliție

Un șofer băut a fost prins de polițișt pe o stradă din Valu lui Traian, el având o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii spun că la data de 11 noiembrie, în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe strada Valea Seacă din localitatea Valu lui Traian, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*