Magazinele ENEL din județul Constanța, închise vineri, 5 octombrie. Unde poți să-ți plătești factura

ENEL

Magazinele Enel din județul Constanța vor avea program de lucru modificat în zilele de 4 și 5 octombrie 2018, ca urmare a unui eveniment intern. Astfel, magazinele vor funcționa după următorul program:

  • Joi, 4 octombrie 2018, magazinele Enel funcționează în intervalul 08:00-16:00, iar info kiosk-urile Enel în intervalul 08:00 – 13:00.
  • Vineri, 5 octombrie 2018, toate magazinele Enel vor fi închise.

Începând de luni, 8 octombrie 2018, magazinele Enel vor relua programul obişnuit:

  • De luni până vineri, programul de funcţionare este de la ora 8:00 la ora 16:00.

Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel, la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

În plus, clienţii Enel Energie care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM-uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar.

Precizăm că în perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*