Școala numărul 1 Valu lui Traian anunță cum se va desfășura examenul de simulare a Evaluării Naționale

Școala numărul 1 din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Școala numărul 1 Valu lui Traian anunță cum se va desfășura examenul de simulare a Evaluării Naționale, care va avea loc în zilele de 29 martie și de 30 martie.

Astfel, accesul elevilor în săli este permis, între orele 8.00 și 8.30, în fiecare zi în care se desfășoară probele scrise.

Probele scrise pentru evalurea națională încep la ora 9.00.

Durata fiecărei probe scrise este de 120 de minute din momentul primirii subiectelor de către fiecare elev.

Elevii se vor prezenta la probele de examen în ținută decentă și cu: carte identitate / certificat de naștere; stilou / pix de culoare albastră; creion negru, radieră și trusă de geometrie (pentru proba de matematică);

Accesul în centrul de examen – Școala gimnazială nr.1 Valu lui Traian

Accesul elevilor în centrul de examen se va face prin poarta acces sală de sport- intrare în curtea unității de învățământ, pe un traseu marcat si semnalizat până la ușă acces cadre didactice, care devine intrare generală în unitate, respectând normele de distanțare fizică.

Ieșirea elevilor din centrul de examen se va realiza pe ușă acces cadre didactice, care devine ieșire generală, urmând un traseu marcat până la poarta 1- ieșire strada Calea Dobrogei.

Intrarea și ieșirea elevilor în/din unitate se va realiza sub coordonarea unui cadru didactic asistent.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*