Stațiunea de Cercetare Pomicolă Valu lui Traian angajează asistenți de cercetare științifică. Dosarele se depun până pe 17 octombrie

Cauți un job în horticultură? FOTO jill111
Cauți un job în horticultură? FOTO jill111

Cauți un loc de muncă în Horticultură? Stațiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Pomicultură Constanța cu sediul în Valu lui Traian a scos la concurs 4 posturi de Asistent cercetare științifică.

Locurile de muncă vor fi încheiate cu contract pe durată determinată și normă întreagă, de la 27 noiembrie 2018 până la 31 octombrie 2020 și încă 24 luni de la finalizarea proiectului.

Proiecte disponibile pentru cercetare

Stațiunea de Cercetări Pomicole oferă 2 posturi în proiectul care privește “Creșterea capacității instituționale de cercetare bioeconomică pentru exploatarea inovatoare a resurselor vegetale autohtone, în vederea obținerii de produse horticole cu valoare adăugată ridicată”.

Un alt post este disponibil în proiectul “Tehnologii inovative pentru irigarea culturilor în condiții de climat arid, semiarid
și subumed-uscat”, iar al 4-lea face parte din proiectul “Creșterea capacității instituționale de cercetare-dezvoltare-inovare în domeniul pomiculturii ecologice”.

Cerințele pentru candidați și etapele de selecție

Pentru a depune un dosar de muncă la Stațiunea din Valu lui Traian trebuie să fi absolvit studii superioare de Horticultură, Agricultură sau Ecologie, să ai cunoștințe de operare calculator, să vorbești limbile română și engleză și să poți învăța repede ceea ce ți se predă la început.

Dosarele pot fi depuse până la data de 17 octombrie 2018 la sediul SCDP din Valu lui Traian, strada Pepinierei, nr. 25 sau prin email la adresa scdpconstanta@yahoo.com.

Concursul va fi organizat pe 25 noiembrie 2018, la ora 11, la sediul instituției.

Ce conține dosarul de aplicant

Documentele cerute candidaților la acest concurs sunt următoarele:

  • Cerere de înscriere;
  • Curriculum Vitae al candidatului;
  • Copii: document de identitate, diploma de bacalaureat sau echivalentă, diploma de licenţă sau echivalentă însoţită de foaia matricolă, alte diplome certificate „Conform cu originalul”;
  • Adeverință vechime sau copie carte muncă (după caz);
  • Adeverință medic familie cu mențiunea ”Apt de muncă”;
  • Cazier judiciar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*