Mai multe străzi din Valu lui Traian rămân fără curent electric

Fără curent din cauza unei lucrări. FOTO Adrian Boioglu
Fără curent, din nou, la Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Mai multe străzi din comuna Valu lui Traian vor rămâne fără curent electric pe data de 11 septembrie, timp de mai multe ore.

Enel a anunțat că pe data de 11 septembrie, între orele 9-16 va fi oprit curentul electric pe mai multe străzi din Valu lui Traian. Este vorba de străzile: Mihai Eminescu – parțial, București – parțial, Techirghiol, Valul de Piatră, Soarelui, Măceșului, Zambaccian, Cocorilor, Berzelor, Egretei, Anasonului, Valea lui Pavel, Trifoiului, Socului, Liliacului, Aleea Eliberării, Eliberării, Islazului, Semănătorului, Nicolae Bălcescu, Nicolae Grigorescu, Theodor Aman, Hasancea – întrerupere totală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*