Școala Gimnazială Viceamiral Murgescu din Valu lui Traian este implicată  în  alte trei  proiecte Erasmus +

Proiect Eramus+ al Școlii Gimnaziale Viceamiral Ion Muirgescu din Valu lui Traian

Școala Gimnazială Viceamiral Murgescu din Valu lui Traian este implicată  în  alte trei  proiecte Erasmus + și continuă astfel tradiția ultimilor ani.

Școala Gimnazială Viceamiral I. Murgescu va derula în următorii doi ani alte trei proiecte Erasmus+, pe lângă celelalte trei deja existente:

1.2020-1-PT01-KA229-078858_3

Break down the barriers -31320 euro

  • Țări partenere: Letonia, Croația, Republica Cehă, Portugalia și Turcia

2.2020-1-EL01-KA229-078887_5

Save the nature, save the future- 31160 euro

  • Țări partenere: Grecia, Polonia, Portugalia și Turcia

3.2020-1-PL01-KA229-081904_ 2

Make the Social Media a Safe Place -26651 euro

  • Țări partenere: Polonia, Turcia, Italia și Macedonia de Nord

Toate proiectele sunt de parteneriat strategic interşcolar KA229, proiecte care creează ”punți” de legătură între parteneri din mai multe țări cu scopul de a crește cooperarea internațională prin dezvoltarea de produse educaționale de calitate și inovatoare.

Acest tip de proiecte oferă posibilitatea școlilor implicate să lucreze la nivel transnațional, împărtășind și confruntând idei, practici sau metode de lucru, producând de asemenea rezultate tangibile.

Angajarea constantă în mobilități multinaționale reprezintă un avantaj major, deoarece elevii și profesorii sunt ancorați în permanență în mediul educațional european, fiind martori provocărilor și schimbărilor apărute în ultimul an.

Proiectele sunt coordonate de profesoarele de limba română,  Daniela Petroșan șiMădălina Balica.

“Deși va fi un an dificil, va fi și un an şcolar bogat în experienţe atât pentru elevii noştri, cât și pentru cadrele didactice. Experienţa ne va ajuta să culegem ce este mai bun din toate aceste proiecte, să ne dezvoltăm atât profesional, cât şi personal şi să creştem valoarea Școlii Viceamiral Ioan Murgescu. Elevii care urmează a fi implicaţi în mobilităţi vor fi cei din clasele a VI-a şi a VIII-a, însă în activităţile locale vor putea fi implicaţi toţi elevii şcolii”, a declarat directorul școlii, Ionel Dedu.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*