Mai multe străzi din Valu lui Traian rămân fără energie electrică pe 7 decembrie

Fără curent din cauza unei lucrări. FOTO Adrian Boioglu
Fără curent, din nou, la Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Alimentarea cu energie electrică va fi sistată în Valu lui Traian pentru ca e-distribuție să monteze o piesă la un Punct de Transformare.

Conform anunțului transmis Primăriei Valu lui Traian de către E-Distribuție Dobrogea, pe 7 decembrie, între orele 9.00 și 17.00, străzile: Viei, Crinului, Garofiței, Dumitru Olariu, Tineretului, Dacia, Ion Rațiu, Constantin și Elena, Grigore Tocilescu, Șoseaua Constanței, Viitorului, Liniștii și pe Calea Dobrogei.

Lucrările efectuate sunt menite să sporească siguranța distribuției de energie eletrică și să reducă riscurile de exploatare a instalațiilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*