Consilierii locali din Valu lui Traian, convocați în ședința lunii decembrie. Se votează taxele pe anul 2019 și tarifele de salubritate

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Aleșii locali din Valu lui Traian au fost convocați în ședința ordinară a sfârșitului de an pentru data de 11 decembrie, începând cu ora 1200. Pe ordinea de zi se află nu mai puțin de 26 proiecte inițiate de primarul Florin Mitroi și unul propus de consilierul local Niran Isleam.

Iată ce trebuie să voteze consilierii locali:

1. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea H.C.L. nr.96/16.03.2015 privind aprobarea nomenclaturii stradale la nivelul comunei Valu lui Traian, cu modificările şi completările ulterioare.

2. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul privat al comunei Valu lui Traian, pe anul 2018, aprobat prin H.C.L. nr.6/15.01.2018, cu modificările ulterioare.

3. Proiect de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2019.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea PROGRAMULUI DE ACHIZIŢII şi a STRATEGIEI de ACHIZIŢIE PUBLICĂ pentru anul 2019.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea RECTIFICARII BUGETULUI LOCAL pe anul 2018 aprobat prin H.C.L. nr.37/14.02.2018, cu modificările ulterioare.

6. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea anexelor nr.1 şi nr.2 la H.C.L. nr.437/ 15.12.2017 privind aprobarea PROGRAMULUI DE ACHIZIŢII şi a STRATEGIEI de ACHIZIŢIE PUBLICĂ, pentru anul 2018, cu modificările şi completările ulterioare.

7. Proiect de hotărâre privind privind aprobarea vânzării, cu plata în rate, a terenului intravilan în suprafaţă de 243 m.p., lot nr.165, situat în comuna Valu lui Traian, str. Plopilor nr.22, domnului Plugaru Vasile.

8. Proiect de hotărâre privind renunţarea la vânzarea unui teren ce face parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.

9. Proiect de hotărâre pentru modificarea alin.(2) din Capitolul V – Clauze speciale din contractul – cadru de închiriere a unei locuinţe ANL.

10. Proiect de hotărâre pentru modificarea art.150 din Regulamentul Serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare în unităţile administrativ teritoriale membre ale A.D.I. „Apă-Canal Constanţa” şi în care îşi desfăşoară activitatea operatorul regional S.C.RAJA S.A.Constanţa.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanţării din bugetul local pe anul 2018 a cheltuielilor ce se vor efectua cu organizarea turneului de fotbal de către Asociaţia Sportivă „VOINŢA” Valu lui Traian.

12. Proiect de hotărâre pentru modificarea Regulamentului Local privind circulaţia pe drumurile publice aflate în administrarea Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, precum şi a modului de asigurare a semnalizării rutiere şi a marcajelor pe raza U.A.T. Valu lui Traian, aprobat prin H.C.L. nr.334/14.10.2016.

13. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea H.C.L. nr.287/25.08.2017 privind stabilirea contravenţiilor şi sancţiunilor în domeniul gospodăririi comunale, cu modificările şi completările ulterioare.

14. Proiect de hotărâre privind împuternicirea persoanei ce va reprezenta interesele comunei Valu lui Traian în Adunarea Generală a acţionarilor SC”RAJA”SA Constanţa.

15. Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului Local al comunei Valu lui Traian pentru autorizarea construirii, pe terenul extravilan- parcela A 413/77/2, a obiectivului „Amplasare staţie de bază pentru servicii de comunicaţii electronice”, de către RCS&RDS S.A.

16. Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului Local al comunei Valu lui Traian pentru autorizarea construirii în zona F, a obiectivului „Amplasare reţele subterane pentru furnizare servicii de televiziune, internet şi telefonie prin cablu cu fibră optică”, de către RCS&RDS S.A.

17. Proiect de hotărâre privind actualizarea valorilor de inventar ale bunurilor care alcătuiesc domeniul public al comunei Valu lui Traian.

18. Proiect de hotărâre pentru modificarea poz. 11 din anexa la HCL nr.340/14.11.2018.

19. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului de plată pentru achitarea unor terenuri ce fac parte din domeniul privat al comunei.

20. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui protocol de colaborare cu Greenpoint Management SA în vederea aplicării prevedeilor Legii nr.249/2015, cu modificările şi completările ulterioare.

21. Proiect de hotărâre privind stabilirea tarifelor pentru activitatea de salubrizare prestată de operator SC”IRIDEX GROUP IMPORT EXPORT BUCUREȘTI FILIALA COSTINEȘTI” SRL, în urma aplicării Legii nr.249/2015 cu modificările şi completările ulterioare.

22. Proiect de hotărâre privind stabilirea tarifelor pentru activităţile prestate de SC ”GOSPODĂRIE COMUNALĂ VALU LUI TRAIAN”SRL

23. Proiect de hotărâre privind alegerea preşedintelui de şedinţă al Consiliului Local al Comunei Valu lui Traian, pe perioada ianuarie – martie 2019. Iniţiator – consilier local ISLEAM NIRAN

24. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării unor ajutoare de urgenţă constând în lemne de foc unor persoane defavorizate

25. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii prin compensare moştenitorilor def. BUTOI ION a unei suprafeţe de teren, în vederea soluţionării cererii depusă în baza legilor fondului funciar.

26. Proiect de hotărâre privind însuşirea unor rapoarte de evaluare asupra unor terenuri intravilane ce fac parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.

27. Proiect de hotărâre privind aprobarea scutirii la plata impozitelor şi taxelor locale unei persoane fizice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*