Atenție, vălureni! Alimentarea cu gaze naturale va fi întreruptă în Valu lui Traian luni, 20 mai pentru remedierea unei avarii

Distrigaz Sud întrerupe alimentarea cu gaze naturale. FOTO 17913
Distrigaz Sud întrerupe alimentarea cu gaze naturale. FOTO 17913

Distrigaz Sud anunță oprirea alimentării cu gaze naturale pentru remedierea avariei care a avut loc la vana de lângă Primăria Valu lui Traian. Compania a luat decizia întreruperii pentru 20 mai 2019, între orele 9:00 – 16:00.

Zona afectată va fi cea de la sud de calea ferată din Valu lui Traian. Astfel, toți consumatorii din stânga căii ferate pe sensul de mers către Murfatlar nu vor avea gaze naturale la aragaz, centralele termice sau boilere pentru aproximativ 7 ore.

“Pentru evitarea producerii de accident, asigurați-vă că aparatele de consum sunt inchise. Inclusiv aparatele automatizate și cele cu flacără de veghe. Ne cerem scuze pentru discomfortul creat”, au precizat reprezentanții Distrigaz Sud. 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*