Mașină răsturnată la intrarea în Valu lui Traian

Mașină răsturnată la intrarea în Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

O mașină s-a răsturnat miercuri după amiază, la intrarea în Valu lui Traian. Nu au fost persoane rănite.

Un incident a avut loc miercuri după amiază la intrarea în Valu lui Traian, în apropierea sensului giratoriu. Din motive rămase deocamdată necunoscute, o mașină a părăsit carosabilul și s-a răsturnat pe câmp. La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție și de ambulanță, dar în urma evenimentului nu au fost persoane rănite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*