Atenție, șoferi. O mașină a rupt un semn de circulație și a intrat în giratoriul de la intrarea în Valu lui Traian

Accident la giratoriul de la intrarea ]n Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

O mașină a rupt un semn de circulație și a intrat în giratoriul de la intrarea în Valu lui Traian, iar acesta a fost distrus într-o anumită zonă.

Incidentul a avut loc luni, în jurul prânzului. Un conducător auto a pierdut controlul direcției, a distrus un semn de circulație care arată distanța până la Valu lui Traian și s-a oprit în giratoriu.

Șoferii care circula prin zonă trebuie să manifeste prudență.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*