O nouă ședință a Consiliului Local Valu lui Traian, în 18 martie

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

O nouă ședință a Consiliului Local Valu lui Traian a fost programată în data de 18 martie.

Primarul comunei Valu lui Traian  Florin Mitroi, convoacă şedinţă ordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, în conformitate cu prevederile  art.133 alin.(1) din  O.U.G. nr.57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările uterioare, în data de 18.03.2024, ora 15.00, ce va avea loc în sala de şedinţe a Consiliului Local.

Proiectul ordinii de zi este compus din următoarele puncte:

  1. Proiect de hotărâre privind  aprobarea  rectificării bugetului local pe anul 2024, aprobat  prin  H.C.L. nr. 8/19.01.2024, cu modificările ulterioare.
  2. Proiect de hotărâre pentru modificarea si completarea inventarului  bunurilor care alcătuiesc domeniului privat al comunei Valu lui Traian, pe anul 2023, aprobat prin H.C.L. nr.16/19.01.2024, cu modificările  și  completările ulterioare.
  3. Proiect de hotărâre privind modificarea  și completarea  Nomenclaturii  stradale  la  nivelul comunei Valu lui Traian,  aprobată prin H.C.L. nr.144/14.07.2023, cu modificările  și  completările ulterioare.
  4. Proiect de hotărâre privind modificarea  și completarea  anexei nr.2 la H.C.L. nr.17/19.01.2024 privind stabilirea salariilor de bază pentru funcţionarii publici şi personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Valu  lui Traian şi din serviciile publice din subordinea Consiliului Local al comunei Valu  lui Traian, începând cu data de  01.01.2024.
  5. Proiect de hotărâre privind stabilirea  unor măsuri cu privire la prelungirea  termenului  de  închiriere pentru unele locuinţele sociale.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea  scoaterii  la  vânzare  a  unei  suprafețe de teren  intravilan ce face parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian, cu exercitarea dreptului de preempțiune.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării, prin licitație, a unor suprafeţe de teren ce fac parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.
  8. Proiect de hotărâre pentru aprobarea finanţării din bugetul local pe anul 2024, a cheltuielilor ce se vor efectua cu deplasarea unui sportiv al Clubului Sportiv Seiken Constanţa și a antrenorului acestuia, la  Campionatul European de Karate SKDUN din Debrecen, Ungaria, în perioada 11-15.04.2024.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de acţiune privind serviciile sociale acordate la nivelul comunei Valu lui Traian, judeţul  Constanţa în anul 2024.
  10. Proiect de hotărâre privind aprobarea predării unor investiții realizate cu finanțare din bugetul local al comunei, la  Biserica Ortodoxă Sfânta Paraschieva.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*