Primăria Valu lui Traian anunță că vor fi făcute lucrări de asfaltare pe mai multe străzi

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Primăria Valu lui Traian a anunțat că timp de două zile vor fi făcute lucrări de asfaltare pe mai multe străzi.

“Vă informăm că astăzi, 13.03.2024, se vor efectua lucrări de refacere asfalt pe strada Murfatlar, porțiunea de drum cuprinsă între străzile Poiana și Avram Iancu. Datorită acestor operațiuni, circulația rutieră va fi blocată.

De asemenea mâine, 14.03.2024, se vor desfășura lucrări de refacere a carosabilului și pe străzile Adamclisi (trafic blocat), Crimeea și Complexului, unde circulația rutieră se va desfășura cu dificultate” – Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*