Primăria Valu lui Traian: “Înainte de a demara dezmembrări/dezlipiri ale terenului ce face obiectul suprapunerilor să vă prezentați cu toată documentația la Căminul Cultural”

Centrul administrativ al comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Centrul administrativ al comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Valu lui Traian a transmis cetățenilor ca înainte de a demara dezmembrări/dezlipiri ale terenului ce face obiectul suprapunerilor să se prezinte cu toată documentația la Căminul Cultural.

“Pentru situațiile de suprapunere din intravilanul localității Valu lui Traian, vă rugăm înainte de a demara dezmembrări/dezlipiri ale terenului ce face obiectul suprapunerilor să vă prezentați cu toată documentația la Căminul Cultural de lângă primărie.

Astfel vă putem rezolva situația fără a fi nevoie de acte notariale de dezmembrare/vânzare. Totoodată,vă aducem la cunoștința că etapa de colectare a actelor se va finaliza pe data de 15 aprilie 2022”, a anunțat Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*