Primăria Valu lui Traian anunță cum pot fi achitate taxele și impozitele restante fără penalități

Primăria Valu lui Traian
Primăria Valu lui Traian. FOTO Arhivă

Primăria Valu lui Traian anunță că persoanele fizice și juridice ce au datorii la bugetul local mai vechi de 31 martie 2020, inclusiv, au posibilitatea acum de a achita taxele si impozitele restante fără penalitati.

Astfel, pentru a beneficia de aceste facilități fiscale, debitorii trebuie, până pe data de 15 decembrie 2020, inclusiv:

– să achite toate obligațiile bugetare principale datorate bugetului local, restante la data de 31 martie 2020, inclusiv;

– să achite toate obligațiile bugetare principale și accesoriile datorate bugetului local cu termene de plată cuprinse între 1 aprilie 2020 și 15 decembrie 2020, inclusiv (până la data depunerii cererii de anulare a accesoriilor);

– să depună o cerere de anulare a accesoriilor.

Cererea se poate trimite prin e-mail la adresa: taxe@valu-lui-traian.ro, prin poștă sau se poate depune la ghișeul Biroului de taxe și impozite din cadrul Primăria Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*