Două străzi din Valu lui Traian rămân fără curent electric

Fără curent din cauza unei lucrări. FOTO Adrian Boioglu
Fără curent, din nou, la Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

E-Distribuție Dobrogea va întrerupe furnizarea energiei electrice, marți, 21 iunie, pe două străzi din comuna Valu lui Traian.

Astfel, este vorba de străzile Dumitru Olariu și Viitorului, iar întreruperea va avea loc între orele 9 – 17.

E-Distribuție Dobrogea a precizat că regretă neplăcerile resimțite de clienți în cazul acestor lucrări, dar acestea sunt făcute pentru a preveni eventualele probleme în alimentare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*