Primăria Valu lui Traian demarează acțiunea de microcipare și sterilizare a patrupedelor din localitate. Unde suni dacă vrei să ai cățelul sterilizat

Sterilizare și microcipare în Valu lui Traian. FOTO Primăria Valu lui Traian
Sterilizare și microcipare în Valu lui Traian. FOTO Primăria Valu lui Traian

Primăria Valu lui Traian anunță începerea acțiunilor de microcipare a animalelor din curți și sterilizarea gratuită a acestora.

“Menționăm că microcipările se fac din poartă în poartă și sunt obligatorii, iar pe 12 iunie 2020 începem cu cetățenii de pe străzile Pepinierei și 1 Decembrie”, au precizat reprezentanții Primăriei Valu lui Traian. 

Cu toate că sunt obligatorii prin lege, sterilizările se fac, deocamdată la cerere și doar în baza unei programări prealabile. Cei care doresc să beneficieze de acest serviciu de sterilizare pot suna la telefon 0722 376 888.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*