Școala Gimnazială Nr.1 Valu lui Traian anunță că accesul elevilor în centrul de examen se face prin Poarta “Acces Sală de Sport”

Școala Gimnazială nr. 1 din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Școala Gimnazială nr. 1 din Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Școala Gimnazială Nr.1 Valu lui Traian a anunțat că accesul elevilor în centrul de examen se va face prin Poarta “Acces Sală de Sport” la intrare în curtea unității de învățământ, pe un traseu marcat și semnalizat până la “Ușă acces cadre didactice“, care devine “Intrare generală” în unitate, respectând normele de distanțare fizică.

Ieșirea elevilor din centrul de examen se va realiza pe “Ușă acces elevi“, care devine “Intrare generală“, urmând un traseu marcat până la Poarta 2 – Ieșire, str. Calea Dobrogei.

Intrarea și ieșirea elevilor în/din unitate se va realiza sub coordonarea unui cadru didactic asistent.

Accesul în centrele de examinare pentru elevii care participă luni la prima probă a Evaluării Naționale 2020 se va face până la ora 8.30, urmând ca fiecărui elev să-i fie măsurată temperatura, în cadrul măsurilor de luptă împotriva epidemiei Covid-19.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*