Pieton accidentat mortal în Valu lui Traian

Ambulanță. FOTO Facebook Serviciul Județean Ambulanță Constanța

Un pieton a fost accidentat mortal, joi seara, în Valu lui Traian, după ce a fost lovit de o mașină.

Pompierii au fost anunțați de producerea unui accident rutier în comuna Valu lui Traian. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD și un echipaj SAJ.

Echipele de intervenție au stabilit că în urma evenimentului rutier un pieton era inconștient.

Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, dar acestea nu au avut rezultat.  Bărbatul, în vârstă de aproximativ 57 de ani, a fost declarat decedat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*