Accident rutier cu trei mașini implicate în Valu lui Traian. Un bărbat a fost rănit ușor

Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro
Poliția Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu / Valureni.ro

Un accident rutier s-a petrecut în această dimineață în localitatea Valu lui Traian, județul Constanța.

În jurul orei 07:00, un bărbat în vârstă de 23 ani a condus un autoturism pe DN 3 – Valu lui Traian, banda nr. 2, dinspre Murfatlar către Constanţa şi, ajungând la marcajul pietonal din zona primăriei, din cauza nepăstrării distanţei în mers, a intrat în coliziune cu un autoturism, acesta fiind proiectat către înainte într-un altul.

Cei trei conducători auto se deplasau în aceeaşi direcţie de mers, mergând pe aceeași bandă de circulaţie.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui barbat, de 47 de ani, pasager în al doilea autoturism.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*