Ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian, în data de 28 septembrie

Centrul administrativ al comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Centrul administrativ al comunei Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

O ședință extraordinară a Consiliului Local Valu lui Traian va avea loc în data de 28 septembrie, de la ora 13.

Primarul comunei Valu lui Traian  Florin Mitroi, a explicat motivele convocării acestei ședințe extraordinare.

“Referatul nr.22.246/23.09.2022   cu privire  la  propunerea de  rectificare a bugetului local, urmare  publicării în  Monitorul Oficial a H.G. nr.1156/2022 privind repartizarea sumelor defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale, prevăzută la art.29 alin.(5) lit.”a” din O.G. nr.19/2022 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2022, sume ce vor fi utilizate pentru plata recenzorilor  care au participat în perioada : martie- iulie 2022, la desfășurarea recensământului  populației și al locuințelor-RPL 2021 ;

Referatul nr.22.243/23.09.2022  cu privire la  propunerea de atestare  a  apartenenţei la  domeniul  privat al  comunei  Valu lui Traian, a  unor suprafețe de teren intravilan”, a spus Florin Mitroi.

Proiectul  ordinii de  zi  este  compus din urmatoarele puncte:

  1. Proiect de hotărâre privind  aprobarea   rectificării  bugetului local pe anul 2022, aprobat  prin  H.C.L. nr.24/ 08.02.2022, cu modificările ulterioare.
  2. Proiect de hotărâre privind atestarea apartenenţei    la  domeniul  privat al  comunei  Valu lui Traian,  a   unor  terenuri  situate  în  intravilan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*