Accident pe Drumul Național în Valu lui Traian, soldat cu pagube materiale

Accident în Valu lui Traian. FOTO Roxana Elena N.
Accident în Valu lui Traian. FOTO Roxana Elena N.

Un accident rutier a avut loc la puțin timp după ora 13.30 zilei de luni, 8 octombrie. O imagine postată pe grupul oficial Vălureni de Roxana Elena N. a surprins momentul în care unul dintre conducătorii auto realizează ce s-a întâmplat.

Accidentul nu a fost unul grav. De altfel, IPJ Constanța și Serviciul de Ambulanță Constanța nu au fost solicitați să intervină.

“A fost o tamponare între două autoturisme. La scurt timp, în zonă a aparut un echipaj de poliție care le-a acordat sprijin în scoaterea autoturismelor în afara părții carosabile”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța pentru Valureni.ro.

Circulația în zonă a fost blocată parțial pentru scurt timp din cauza faptului că mașinile implicate se aflau pe ambele sensuri de mers.

Ai surprins o imagine inedită? Trimite-o pe pagina de Facebook Valureni sau posteaz-o in Grupul de Facebook Valureni. Se poate transforma într-o știre interesantă pentru comunitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*