Accident mortal la Valu lui Traian după ce un bărbat a fost surprins de tren

Bărbat lovit mortal de tren la Valu lui Traian

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost accidentat mortal de tren, vineri, 9 septembrie, la Valu lui Traian.

Autoritățile au fost anunțate că pe raza comunei Valu lui Traian s-a produs un accident după ce un bărbat a fost lovit de tren. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD C. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, dar bărbatul în vârstă de 60 de ani nu a mai putut fi salvat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Vălureni, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe valureni.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*